Aktor: Andy McQueen

 • Books of Blood

  Image Books of Blood (2020)
  HD
  Books of Blood (2020)
  Një udhëtim në territorin e paeksploruar dhe të ndaluar përmes tre historive të mbetura në hapësirë?? dhe në kohë.
  Image Books of Blood (2020)
 • Disappearance at Clifton Hill

  Image Disappearance at Clifton Hill (2019)
  HD
  Disappearance at Clifton Hill (2019)
  Ndjek një vajzë me probleme që kthehet në qytetin e lindjes në Ujëvarat e Niagarës, ku kujtimi i një rrëmbimi të ndodhur shumë kohë më parë e zë në grackë.
  Image Disappearance at Clifton Hill (2019)