Aktor: Andy On

 • White Vengeance

  Image White Vengeance (2011)
  HD
  White Vengeance (2011)
  Filmi Hakmarrja e Bardhë tregon historinë e dy vëllezërve që pretendojnë për titull gjatë rënies së dinastisë Kin, që sundonte Kinën në vitet 201-206 BC. Ndërkohë që rebelët ngriheshin, qytetet binin në kaos.
  Image White Vengeance (2011)
 • Fatal Contact

  Image Fatal Contact (2006)
  HD
  Fatal Contact (2006)
  Një boksier i talentuar i futet rrugës së boksit të paligjshëm për të fituar para. Gjatë rrugëtimit takon edhe një mjeshtër Kung Fu-je, i cili e përgatit për ndeshjet më të rëndësishme.
  Image Fatal Contact (2006)
 • One Night Only

  Image One Night Only (2016)
  HD
  One Night Only (2016)
  Pas harxhimit të trashëgimisë së tij, një i fiksuar pas kumarit bëhet mik me një prostitutë e cila vendos ta ndihmojë për vajzën e tij, duke u munduar t'i shmangen bandave që duan t'i marrin borxhin që ai u detyrohet.
  Image One Night Only (2016)
 • League of Gods

  Image League of Gods (2016)
  HD
  League of Gods (2016)
  Bazuar në novelën Kineze të shekullit të 16-të të Feng Zan Zi (Pushteti I Perëndive), historia tregon se si mbreti Zhou i Shangut bëhet tiran falë dredhive të Dajit, një dhelpër e cila është maskuar si një nga gratë e tij.
  Image League of Gods (2016)
 • True Legend

  Image True Legend (2010)
  HD
  True Legend (2010)
  Su Qi-Eri heq dorë nga jeta e tij si Gjeneral i shquar i Dinastisë Qing në mënyrë që të ndjekë ëndrrën e tij që të ketë një familje si dhe të hapë shkollën private të Arteve Marciale. Megjithatë ëndrra e tij shkatërrohet kur i vëllai i adoptuar Juan Li i rrëmben djalin dhe tenton ta vrasë Sunë. I shpëtuar nga…
  Image True Legend (2010)
 • A Witness Out of the Blue

  Image A Witness Out of the Blue (2019)
  HD
  A Witness Out of the Blue (2019)
  Një thriller në Hong Kong për një detektiv dhe një papagall. Një ivestigim per të gjetur vrasësin e vërtetë me ndihmën e papagallit të tij, i cili ka parë gjithë ngjarjen.
  Image A Witness Out of the Blue (2019)
 • Blackhat

  Image Blackhat (2015)
  HD
  Blackhat (2015)
  Një haker i dënuar arrin një marrëveshje me SHBA-të dhe bashkë me kolegët e tij, një amerikan dhe një kinez, gjurmojnë një haker të rrezikshëm nga Çikago në Los Anxheles, nga Hong Kongu në Xhakartë.
  Image Blackhat (2015)
 • Once Upon a Time in Shanghai

  Image Once Upon a Time in Shanghai (2014)
  HD
  Once Upon a Time in Shanghai (2014)
  Një punëtor shkon në Shangai me shpresë për t'u bërë i pasur. Por përfundon duke përdorur aftësitë e tij kung fu për të mbijetuar.
  Image Once Upon a Time in Shanghai (2014)
 • That Demon Within

  Image That Demon Within (2014)
  HD
  That Demon Within (2014)
  Një polic i devotshëm i dhuron gjak një banditi pa e ditur se kush ishte ai. I fiksuar pas faktit se i dhuroi gjak një banditi të quajtu (Mreti demon), dhe për të shfarrosur bandën e tij, ai kalon në një traum mendore dhe nuk llogjikon më siç duhet.
  Image That Demon Within (2014)
 • Undercover vs. Undercover

  Image Undercover vs. Undercover (2019)
  HD
  Undercover vs. Undercover (2019)
  Polici i maskuar Vu bashkohet me aleatë të pazakontë që të luftojë një tregtar të madh droge dhe të ndërpresë kontrabandën.
  Image Undercover vs. Undercover (2019)