Aktor: Aneurin Barnard

 • Radioactive

  Image Radioactive (2019)
  HD
  Radioactive (2019)
  Një histori e pasioneve shkencore dhe romantike të Mari dhe Pier Kyrisë dhe jehona e zbulimeve të tyre përgjatë gjithë shekullit të njëzetë.
  Image Radioactive (2019)
 • Bigger

  Image Bigger (2018)
  HD
  Bigger (2018)
  Historia inspiruese e gjyshërve të fitnesit siç ne i njohim, Xho dhe Ben Uider. Duke u përballur me paragjykimin fetar dhe varfërinë ekstreme, vëllezërit tejkalojnë çdo parashikim duke ndërtuar një perandori dhe duke inspiruar brezat e ardhshëm.
  Image Bigger (2018)
 • Trap for Cinderella

  Image Trap for Cinderella (2013)
  HD
  Trap for Cinderella (2013)
  Një vajzë e re e cila vuan nga humbja e kujtesës pasi i shpëtoi zjarrit ku humbi jetën mikja e saj e fëmijërisë, nis një rrugë plot vuajtje drejt shërimit.
  Image Trap for Cinderella (2013)
 • The Adventurer: The Curse of the Midas Box

  Image The Adventurer: The Curse of the Midas Box (2013)
  The Adventurer: The Curse of the Midas Box (2013)
  Jeta e 17-vjeçarit Maraja Mandi merr tatëpjetën pas zhdukjes së prindërve të tij dhe grabitjes së vëllait të tij. Duke ndjekur një sërë gjurmësh në hotelin misterioz “Prince Regent” dhe njëkohësisht me fatin e botës në duart e tij dhe me familjen e tij në rrezik, Maraja do të rrezikojë gjithçka për të zbuluar mallkimin e kutisë së Midas.
  Image The Adventurer: The Curse of the Midas Box (2013)
 • The Truth About Emanuel

  Image The Truth About Emanuel (2013)
  The Truth About Emanuel (2013)
  Një vajzë e re me probleme fiksohet me fqinjën e saj misterioze, e cila ka një ngjashmëri të madhe me mamanë e saj të vdekur.
  Image The Truth About Emanuel (2013)
 • The Goldfinch

  Image The Goldfinch (2019)
  HD
  The Goldfinch (2019)
  Teodor Deker ishte 13 vjeç kur mamaja e tij u vra në një sulm me bombë në muzeun e arteve Metropolitan të Nju Jorkut. Tragjedia ndryshon drejtimin e jetës së tij, duke e dërguar në një rrugë faji, shpagimi dhe dashurie. Me vete e shoqëron copëza e vetme e shpresës e mbetur nga ajo ditë e tmerrshme, piktura e një…
  Image The Goldfinch (2019)