Aktor: Anil George

 • Manikarnika: The Queen of Jhansi

  Image Manikarnika: The Queen of Jhansi (2019)
  HD
  Manikarnika: The Queen of Jhansi (2019)
  Historia e Rani Lakshmibait, njërës prej figurave lider të Rebelimit Indian të vitit 1857 dhe qëndrimi i saj kundër Zotimit të Anglezëeve.
  Image Manikarnika: The Queen of Jhansi (2019)
 • Hamari Adhuri Kahani

  Image Hamari Adhuri Kahani (2015)
  HD
  Hamari Adhuri Kahani (2015)
  Pesë vjet pas zhdukjes misterioze të burrit të saj, një grua bien në dashuri me një hotelier të pasur ku së bashku duhet të ballafaqohen me të kaluarën e saj.
  Image Hamari Adhuri Kahani (2015)