Aktor: Anis Cheurfa

 • TRON: Legacy

  Image TRON: Legacy (2010)
  HD
  TRON: Legacy (2010)
  Sem Flini, biri 27-vjeçar i Kevin Flin, kërkon në zhdukjen e të atit dhe e gjen veten të tërhequr në të njëjtën botë programesh të egra dhe lojërash gladiatorike ku babai i tij ka jetuar për këto 20 vitet e fundit. Së bashku me të besuarën e Kevinit, babë e bir nisen në një udhëtim jete a vdekjeje përgjatë një…
  Image TRON: Legacy (2010)
 • Battle of the Year

  Image Battle of the Year (2013)
  HD
  Battle of the Year (2013)
  "Beteja e Vitit" tërheq të gjitha ekipet më të mira nga e gjithë bota, por amerikanët nuk e kanë fituar në pesëmbëdhjetë vjet kampionatin botëror. Dante punëson Bleik për të mbledhur një ekip me kërcimtarët më të mirë dhe për të sjellë trofeun përsëri në Amerikë, ku e gjitha filloi.
  Image Battle of the Year (2013)
 • Tron Legacy

  Image Tron Legacy (2010)
  HD
  Tron Legacy (2010)
  Djali i krijuesit të një bote virtuale shkon të takojë babanë e tij dhe përfundon brënda botës që i ati kishte krijuar.
  Image Tron Legacy (2010)