Aktor: Ankita Lokhande

  • Manikarnika: The Queen of Jhansi

    Image Manikarnika: The Queen of Jhansi (2019)
    HD
    Manikarnika: The Queen of Jhansi (2019)
    Historia e Rani Lakshmibait, njërës prej figurave lider të Rebelimit Indian të vitit 1857 dhe qëndrimi i saj kundër Zotimit të Anglezëeve.
    Image Manikarnika: The Queen of Jhansi (2019)