Aktor: Annabelle Wallis

 • The Silencing

  Image The Silencing (2020)
  HD
  The Silencing (2020)
  Një gjahtar me metoda të përmirësuara të gjahut, e jeton jetën e tij i izoluar në një strehë që mbron kafshët e egra, përfshihet në një lojë vdekjeprurëse mes maces dhe miut, ku ai dhe Sherifja e zonës vendosin të ndjekin një vrasës të egër i cili mund të ketë marrë peng vajzën e tij vite më parë.
  Image The Silencing (2020)
 • Tag

  Image Tag (2018)
  HD
  Tag (2018)
  Një grup i vogël djemsh që kanë qenë shokë klase, organizojnë një lojë vjetore të ndërlikuar, që kërkon që disa të udhëtojnë në të gjithë vendin.
  Image Tag (2018)
 • The Mummy

  Image The Mummy (2017)
  HD
  The Mummy (2017)
  Nje princeshë e lashtë egjiptiane lirohet nga burgu i saj 5000 vjeçar. Tani që është më në fund e lirë ajo do të përmbushë misionin që kishte nisur para se ta mumifikonin të gjallë, të mishërojë Perëndinë e Vdekjes në trupin e një njeriu të zgjedhur. I zgjedhuri i saj dhe miqtë e tij përpiqen të gjejnë një zgjidhje që…
  Image The Mummy (2017)
 • King Arthur: Legend of the Sword

  Image King Arthur: Legend of the Sword (2017)
  HD
  King Arthur: Legend of the Sword (2017)
  Një film për Mbretin e Anglisë, Arturin, të cilit i vjedhin të drejtën e drejtimit të mbretërisë derisa ai nxjerr shpatën nga guri, ku duhet të njihet me trashëgiminë e tij të vërtetë dhe të marrë fronin.
  Image King Arthur: Legend of the Sword (2017)
 • Sword of Vengeance

  Image Sword of Vengeance (2015)
  HD
  Sword of Vengeance (2015)
  Nga krijuesi i filmit “Hammer of the Gods”, në rolet kryesore Stenli Ueber (Borxhia) dhe Anabella Uallis (Ana), bëhen subjektet e brengës të një tirani të pamëshirshëm, i cili kërkon të zbulojë luftëtarin e panjohur për lirinë, ku kodi i nderit kërkon ndëshkim të përgjakshëm.
  Image Sword of Vengeance (2015)