Aktor: Anthony Chau-Sang Wong

 • Cook Up a Storm

  Image Cook Up a Storm (2017)
  HD
  Cook Up a Storm (2017)
  Dy kuzhinierë të talentuar, njëri i shkolluar në Francë, ndërsa tjetri shef kuzhine i një restoranti të thjeshtë, konkurrojnë në Garën Ndërkombëtare të Gatimit në Kinë. Edhe pse modernja përballet me tradicionalen, ata do të zbulojnë se kanë shumë gjëra të përbashkëta.
  Image Cook Up a Storm (2017)
 • The Mobfathers

  Image The Mobfathers (2016)
  HD
  The Mobfathers (2016)
  Kur një bos gangsterësh diagnostifikohet me një sëmundje të pashërueshme, ai kërkon të zgjedhë midis dy zëvendësve të tij për ta pasuar.
  Image The Mobfathers (2016)
 • White Vengeance

  Image White Vengeance (2011)
  HD
  White Vengeance (2011)
  Filmi Hakmarrja e Bardhë tregon historinë e dy vëllezërve që pretendojnë për titull gjatë rënies së dinastisë Kin, që sundonte Kinën në vitet 201-206 BC. Ndërkohë që rebelët ngriheshin, qytetet binin në kaos.
  Image White Vengeance (2011)
 • The Four 2 a.k.a Lawless Kingdom

  Image The Four 2 a.k.a Lawless Kingdom (2013)
  HD
  The Four 2 a.k.a Lawless Kingdom (2013)
  Katër detektivë, secili me fuqi të mbinatyrshme, i shfrytëzojnë aftësitë e tyre unike dhe të veçanta për zgjidhjen e krimeve dhe kapjen e kriminelëve të fuqishëm.
  Image The Four 2 a.k.a Lawless Kingdom (2013)
 • Ip Man: The Final Fight

  Image Ip Man: The Final Fight (2013)
  HD
  Ip Man: The Final Fight (2013)
  Pas luftës në Hong Kong, mjeshtri legjendar i Wing Chung Ip Man vepron edhe njëherë, kur sfidat qe fillojnë si të thjeshta mes rivalëve të stilit kung fu, e tërheqin atë në botën e krimit dhe të rrezikshëm të Triadës. Perveç nderit qe duhet te mbroj, duhet të mbroj edhe jetën e tij, dhe nuk i mbetet asnjë zgjidhje tjetër…
  Image Ip Man: The Final Fight (2013)
 • The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor

  Image The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor (2008)
  HD
  The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor (2008)
  Në lindjen e largët, Aleks O'Konell, djali i luftëtarëve të njohur të mumjeve Rik dhe Evi O'Konell, zbulon mumjen e Perandorit të Çinit, një qenie që ndryshon formë i mallkuar nga një shtrigë shekuj më parë.
  Image The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor (2008)
 • Initial D

  Image Initial D (2005)
  HD
  Initial D (2005)
  Pasi fitoi garën e tij të parë, Takumi përqendrohet tek garat me Drift, një sport që ai e ka përsosur pa vetëdije duke shpërndarë djathë me makinën e babait të tij.
  Image Initial D (2005)
 • Vengeance

  Image Vengeance (2009)
  HD
  Vengeance (2009)
  Kur familja e vajzës së një kuzhinieri francez pëson pas një sulm të dhunshëm në Hong Kong ku mbeten të vdekur bashkëshorti dhe dy fëmijët e saj, ai betohet për hakmarrje. Në ndihmë të tij bashkohen tre gjuajtës të cilët punojnë për mafian...
  Image Vengeance (2009)
 • The Medallion

  Image The Medallion (2003)
  The Medallion (2003)
  Një detektiv nga Hong Kongu pëson një aksident fatal lidhur me medaljon misterioz dhe shndërrohet në një luftëtar të pavdekshëm me superfuqi.
  Image The Medallion (2003)