Aktor: Anthony Ramos

 • Hamilton

  Image Hamilton (2020)
  HD
  Hamilton (2020)
  Jeta e vërtetë e një prej baballarëve themelues më të mëdhenj të Amerikës dhe sekretarit të parë të thesarit, Aleksander Hamilton, e kapur live në Broadway nga Teatri Richard Rodgers me kastin origjinal të Broadway.
  Image Hamilton (2020)
 • A Star Is Born

  Image A Star Is Born (2018)
  HD
  A Star Is Born (2018)
  Një muzikant ndihmon një këngëtare të re të bëhet e famshme, edhe pse karriera e tij fundoset përditë e më shumë për shkak të moshës dhe alkoolit.
  Image A Star Is Born (2018)
 • White Girl +18

  Image White Girl (2016) +18
  HD
  White Girl (2016) +18
  Verë, Nju Jork. Një gjimnaziste bie në dashuri me një djalë që sapo e ka takuar. Pasi një natë feste shkon keq, ajo shkon deri në limite për ta rifituar përsëri atë...
  Image White Girl (2016) +18
 • Godzilla: King of the Monsters

  Image Godzilla: King of the Monsters (2019)
  HD
  Godzilla: King of the Monsters (2019)
  Agjencia kripto-zoologjike Monark përballet me disa përbindësha me përmasa gjigante, përfshirë Godzillën e fuqishëm, i cili ndeshet me Mothran, Rodanin dhe armikun e tij më të fundit, Mbretin Gidora me tre koka.
  Image Godzilla: King of the Monsters (2019)