Aktor: Antony Starr

 • The Boys Sezoni 2

  Image The Boys Sezoni 2
  HD
  The Boys Sezoni 2
  Një grup vigjilentësh të njohur joformalisht si "Djemtë" vendosën të zhdukin superheronjt korruptivë vetëm me vullnet dhe gatishmëri për të luftuar pis.
  Image The Boys Sezoni 2
 • The Boys Sezoni 1

  Image The Boys Sezoni 1
  HD
  The Boys Sezoni 1
  Një grup vigjilentësh të njohur joformalisht si "Djemtë" vendosën të zhdukin superheronjt korruptivë vetëm me vullnet dhe gatishmëri për të luftuar pis.
  Image The Boys Sezoni 1