Aktor: Apichart Chusakul

 • Elephant White

  Image Elephant White (2011)
  HD
  Elephant White (2011)
  Vrasësi me pagesë Kërti Çërç punësohet për të rrëzuar një bandë trafikantësh tajlandezë të prostitucionit nga një baba, vajza e të cilit u rrëmbye dhe u vra nga kjo bandë. Me ndihmën e një trafikanti të pamëshirshëm armësh, Çërçi i gjen burrat të cilët është punësuar për të vrarë. Por çka fillon si një punë me pagesë kthehet në një…
  Image Elephant White (2011)
 • The Beach

  Image The Beach (2000)
  HD
  The Beach (2000)
  Riçardi njëzetë vjeçar udhëton në Tajlandë dhe e gjen veten në zotërim të një harte të çudtshme. Thuhet se ajo të çon në një plazh të vetmuar me bukuri të rallë. I emocionuar nga kjo gjetje ai niset për ta gjetur...
  Image The Beach (2000)