Aktor: April Hartman

 • Silhouette

  Image Silhouette (2019)
  HD
  Silhouette (2019)
  Silhouette is the story of Jack and Amanda Harms who, after the passing of their young daughter, set out into seclusion to begin their lives anew. Quickly upon their arrival, things go awry...
  Image Silhouette (2019)
 • Howlers

  Image Howlers (2018)
  Howlers (2018)
  Legjendat bëhen të vërteta, kur një stuhi e fortë elektrike, kthen në jetë një grup të rrezikshëm njerëzish ujqër, që fillojnë të terrorizojnë qytetin e Temple Uellsit. Sherifi dhe banorët bashkëpunojnë me një luftëtarë të vjetër që të mposhtin përbindëshat që po sulmojnë qytetin.
  Image Howlers (2018)