Aktor: Asena Keskinci

 • Bir Ask Hikayesi

  Image Bir Ask Hikayesi (2014)
  Bir Ask Hikayesi (2014)
  Ndërsa kërkon për prindërit e tij biologjikë, Korkuti, një jetim i varfër, takon Xhejlanin, një vajzë e re. Sidoqoftë, kur mëson për stilin e jetës së privilegjuar të familjes së tij, ai vendos të kërkojë hakmarrje ndaj tyre.
  Image Bir Ask Hikayesi (2014)
 • Love Loves Coincidences a.k.a Ask Tesadüfleri Sever

  Image Love Loves Coincidences (2011) a.k.a Ask Tesadüfleri Sever
  HD
  Love Loves Coincidences (2011) a.k.a Ask Tesadüfleri Sever
  Rrugët e Denizit dhe Ozguri gjithmonë afroheshin por nuk takoheshin asnjëherë, derisa një ditë fati vendosi t’i bashkonte dhe të mos i ndante më...
  Image Love Loves Coincidences (2011) a.k.a Ask Tesadüfleri Sever