Aktor: Ashley Chin

 • Plastic

  Image Plastic (2014)
  HD
  Plastic (2014)
  Semi dhe Fordi drejtojnë një skemë mashtrimi kartash krediti, por kur vjedhin nga njeriu i gabuar, ata e gjejnë veten të kërcënuar nga një gangster sadist. Ata duhet të fitojnë 5 milionë paund dhe të kryejnë një grabitje diamantesh për të shlyer borxhin e tyre.
  Image Plastic (2014)
 • The Intent

  Image The Intent (2016)
  HD
  The Intent (2016)
  Një agjenti të fshehtë i luhatet besnikëria ndaj policisë kur fillon të ketë përzemër anëtarët e bandës që do të hedhë poshtë.
  Image The Intent (2016)