Aktor: Ashley Williams

 • Margin Call

  Image Margin Call (2011)
  HD
  Margin Call (2011)
  Kur një analist zbulon një informacion që mund t'i shkatërrojë të gjithë, lojtarët kyç (Kevin Spacey, Paul Bettany) të një firme investimesh ndërmarrin masa ekstreme për të kontrolluar dëmin.
  Image Margin Call (2011)
 • Something Borrowed

  Image Something Borrowed (2011)
  HD
  Something Borrowed (2011)
  Miqësitë janë testuar dhe sekretet dalin në shesh, kur Rakela përfundimisht bie në dashuri me Deksin, shoqja e saj më e mirë është e fejuara e tij Darsi.
  Image Something Borrowed (2011)
 • Untitled Chris Watts Project

  Image Untitled Chris Watts Project (2020)
  HD
  Untitled Chris Watts Project (2020)
  Kur Kris Uots, lutej ne kamerat e televizionit, stoik dhe i vetëkënaqur, për kthimin e sigurt të gruas së tij shtatzënë, Shanan dhe dy vajzave të tij të vogla, sekrete te errëta ngriheshin nën sipërfaqe.
  Image Untitled Chris Watts Project (2020)
 • A Most Violent Year

  Image A Most Violent Year (2014)
  A Most Violent Year (2014)
  Në vitin 1981 në Nju Jork, një emigrant ambicioz lufton për të mbrojtur biznesin dhe familjen e tij gjatë vitit më të rrezikshëm në historinë e qytetit.
  Image A Most Violent Year (2014)