Aktor: Atanas Srebrev

 • The Angel

  Image The Angel (2018)
  HD
  The Angel (2018)
  Historia e vërtetë e Ashraf Maruanit, i cili ishte dhëndëri i presidentit Naser dhe këshilltar i besuar pasardhësit të tij Anuar Sadatit. Njëkohësisht pasuria më e çmuar e inteligjencës izraelite të shekullit të 20-të. Bazuar në librin më të mirë të NYT 'Engjëlli: Spiuni egjiptian që shpëtoi Izraelin'
  Image The Angel (2018)
 • Thick as Thieves

  Image Thick as Thieves (2009)
  HD
  Thick as Thieves (2009)
  Para se të tërhiqet nga bota e vjedhjes, hajduti veteran Kith Riplej dëshiron të mbarojë edhe një punë të fundit, në mënyrë që t’i paguajë borxhin mafias ruse. Këtu, rrugët e tij kryqëzohen me mashtruesin profesionist Gabriel Martin, por gjërat nuk janë ashtu si duken...
  Image Thick as Thieves (2009)
 • Messengers 2: The Scarecrow

  Image Messengers 2: The Scarecrow (2009)
  HD
  Messengers 2: The Scarecrow (2009)
  Një fermer në krizë financiare nga mungesa e ujitjes për të korrat dhe me bankën e kredisë që rrezikon t'i marrë pasurinë, vendos të shpëtojë jetesën dhe familjen e tij duke filluar të mbjellë tokën e tij të zotëruar nga diçka e keqe që tani i kërcënon familjen!
  Image Messengers 2: The Scarecrow (2009)
 • Acts Of Vengeance

  Image Acts Of Vengeance (2017)
  HD
  Acts Of Vengeance (2017)
  Një avokat fjalë-shumë shndërrohet në një tjetër njeri kur betohet të mbajë gojën mbyllur, por duke e shkelur atë pasi zbulon kush i ka vrarë gruan dhe vajzën, duke nisur kështu hakmarrjen e tij...
  Image Acts Of Vengeance (2017)
 • Ninja

  Image Ninja (2009)
  HD
  Ninja (2009)
  Një perëndimor i quajtur Kasei, studion arte marciale në Japoni. Atij i kërkohet të kthehet në Nju Jork në mbrojtje të Yoroi Bitsu, një arkë që përmban armët e nixhës së fundit Konga.
  Image Ninja (2009)
 • Undisputed 2: Last Man Standing

  Image Undisputed 2: Last Man Standing (2006)
  HD
  Undisputed 2: Last Man Standing (2006)
  Vazhdimi i filmit 2002, këtë herë Kampioni i peshave te renda George “Iceman” është dërguar në një burg rus për akuza të drogës...
  Image Undisputed 2: Last Man Standing (2006)
 • The Russian Specialist

  Image The Russian Specialist (2005)
  HD
  The Russian Specialist (2005)
  Një agjent i forcave speciale kërkon të hakmerret kundër një rrëmbyesi, përgjegjës për vdekjen e familjes së tij.
  Image The Russian Specialist (2005)
 • Hellboy

  Image Hellboy (2019)
  HD
  Hellboy (2019)
  Bazuar në romanin e Mike Mignola-s. Hellboi ndodhet mes dy botëve, botës së të mbinatyrshmëve dhe botës njerëzore. Beteja e tij është kundër një magjistare të lashtë, e cila është e vendosur për hakmarrje.
  Image Hellboy (2019)