Aktor: Aunjanue Ellis

 • If Beale Street Could Talk

  Image If Beale Street Could Talk (2018)
  HD
  If Beale Street Could Talk (2018)
  Kur Foni akuzohet padrejtësisht për një krim që nuk e ka kryer, tërë familja e tij i qëndron pranë dhe përpiqet ta shpëtoj nga një system gjyqësor dhe polici e korruptuar dhe diskriminuese. Kjo është historia e dashurisë e dy të rinjve me ngjyrë që përballen me vështirësitë dhe racizmin në Amerikë, por që pavarësisht gjithçkaje nuk reshtin së luftuari…
  Image If Beale Street Could Talk (2018)
 • Men of Honour

  Image Men of Honour (2000)
  HD
  Men of Honour (2000)
  Bazuar në historinë e vërtetë të palombarit (marinar) të parë afrikano-amerikan Carl Brashear dhe njeriut që e stërviti atë.
  Image Men of Honour (2000)