Aktor: Ayberk Pekcan

 • Winter Sleep a.k.a Kis Uykusu

  Image Winter Sleep (2014) a.k.a Kis Uykusu
  HD
  Winter Sleep (2014) a.k.a Kis Uykusu
  Ajdini, një ish-aktor, drejton një hotel të vogël në Anadollin qendror me gruan e tij të re, Nihalin, me të cilën ka një marrëdhënie të vështirë dhe motrën e tij, Neklën, e cila vuan ende pasojat e divorcit të saj.
  Image Winter Sleep (2014) a.k.a Kis Uykusu
 • Bir Ask Hikayesi

  Image Bir Ask Hikayesi (2014)
  Bir Ask Hikayesi (2014)
  Ndërsa kërkon për prindërit e tij biologjikë, Korkuti, një jetim i varfër, takon Xhejlanin, një vajzë e re. Sidoqoftë, kur mëson për stilin e jetës së privilegjuar të familjes së tij, ai vendos të kërkojë hakmarrje ndaj tyre.
  Image Bir Ask Hikayesi (2014)
 • Mustang

  Image Mustang (2015)
  HD
  Mustang (2015)
  Kur 5 vajza jetime shikohen teksa luajnë me pafajshmëri me djem në plazh, kujdestarët e tyre konservativë të skandalizuar i mbyllin në shtëpi teksa martesat e tyre me detyrim organizohen.
  Image Mustang (2015)