Aktor: Barbara Prakopenka

 • Cut Off

  Image Cut Off (2018)
  HD
  Cut Off (2018)
  Paul Herzfeld gjen një kapsulë në kokën e një kufome të gjymtuar rëndë, që përmban një numër telefoni dhe një fjalë të vetme: emrin e vajzës së tij.
  Image Cut Off (2018)