Aktor: Bart Anderson

 • Scorched Earth

  Image Scorched Earth (2018)
  HD
  Scorched Earth (2018)
  Një gjuetare shpërblimesh e quajtur Etikus Gejxh ndjek dhe kap kriminelët në një Tokë post-apokaliptike.
  Image Scorched Earth (2018)