Aktor: Beau Knapp

 • No One Lives

  Image No One Lives (2012)
  HD
  No One Lives (2012)
  Një bandë vrasësish të pamëshirshëm që udhëtojnë në autostradë rrëmbejnë një çift për të fituar para, por situata bëhet tronditëse pasi ata zbulojnë se gjërat nuk janë ashtu siç duken.
  Image No One Lives (2012)
 • The Signal

  Image The Signal (2014)
  HD
  The Signal (2014)
  Në një udhëtim, Niku dhe dy miqtë e tij tërhiqen në një zonë të izoluar nga një gjeni kompjuteri. Kur papritur gjithçka bëhet e errët, Niku rifiton vetëdijen – vetëm për ta gjetur veten në një makth.
  Image The Signal (2014)
 • Billy Lynn’s Long Halftime Walk

  Image Billy Lynn’s Long Halftime Walk (2016)
  HD
  Billy Lynn’s Long Halftime Walk (2016)
  19-vjeçari Billi Lin është sjellë në shtëpi për një turne fitoreje pas një beteje në Irak. Mes rikthimeve, filmi tregon se çfarë i ndodhi vërtetë skuadrës së tij, duke e krahasuar realitetin e luftës me perceptimin Amerikan.
  Image Billy Lynn’s Long Halftime Walk (2016)
 • The Gift

  Image The Gift (2015)
  HD
  The Gift (2015)
  Jeta e dy të sapomartuarve kthehet përmbys kur një i njohur nga e shkuara e burrit dërgon dhurata misterioze dhe të frikshme rreth një sekreti të para 20 viteve.
  Image The Gift (2015)
 • Southpaw

  Image Southpaw (2015)
  HD
  Southpaw (2015)
  Billy Hope do t'i ndryshojë jeta në mënyrë tragjike pasi gjen gruan e të vdekur dhe më pas i pafuqishëm dhe i dëshpëruar i drejtohet alkoolit dhe ilaçeve. Goditja përfundimtare vjen nga gjykata e cila nuk i lejon të rrisë vajzën, pasi sjellja e tij nuk është korrekte. E teksa ka prekur fundin Hope do të mbledhë copëzat e tij…
  Image Southpaw (2015)
 • Semper Fi

  Image Semper Fi (2019)
  HD
  Semper Fi (2019)
  Një oficer policie përballet me një dilemë etike kur bëhet fjalë për të ndihmuar vëllain e tij për t'u arratisur nga burgu.
  Image Semper Fi (2019)
 • Crypto

  Image Crypto (2019)
  Crypto (2019)
  Një bankieri të ri i caktojnë një detyrë në hetimin e një rrjeti korrupsioni dhe mashtrimesh në vendlindjen e tij. Ky hetim do të ndikojë në jetën e tij personale dhe në karrierën e biznesit.
  Image Crypto (2019)
 • Black and Blue

  Image Black and Blue (2019)
  HD
  Black and Blue (2019)
  Një police e re duhet të përballet me identitetin e saj si zezake dhe me profesionin e saj kur sheh dy policë të korruptuar që kryejnë vrasje.
  Image Black and Blue (2019)
 • Death Wish

  Image Death Wish (2018)
  Death Wish (2018)
  Dr. Paul Kersey është një kirurg traume më përvojë, i cili gjatë gjithë jetës së tij ka shpëtuar jetë. Pas një sulmi mbi familjen e tij, Paul nis misionin e tij për drejtësi.
  Image Death Wish (2018)