Aktor: Bekka Prewitt

 • Termination

  Image Termination (2019)
  HD
  Termination (2019)
  Në një të ardhme, ku teknologjia dhe qenia njerëzore kanë ndryshuar, mendja dhe trupi pushtohen me forma më mizore, të cilat shpesh, kërkojnë edhe zgjidhje më radikale.
  Image Termination (2019)