Aktor: Bella Heathcote

 • Relic

  Image Relic (2020)
  HD
  Relic (2020)
  Kur Edna, matriarka e vjetër dhe vejushë e familjes, zhduket, vajza e saj Kei, dhe mbesa Sem, shkojnë tek shtëpia e vjetër e familjes për ta gjetur. Pas rikthimit të saj, filluan të venë re një prezencë të çuditshme që pushton shtëpinë dhe trupin e Ednës.
  Image Relic (2020)
 • Fifty Shades Darker

  Image Fifty Shades Darker (2017)
  HD
  Fifty Shades Darker (2017)
  Ndërkohë që Kristian përballet me demonët e tij, Anastasia duhet të përballet me urrejtjen dhe xhelozinë e femrave përpara saj.
  Image Fifty Shades Darker (2017)
 • Dark Shadows

  Image Dark Shadows (2012)
  HD
  Dark Shadows (2012)
  Një vampir i burgosur, Barnaba Collins,  është liruar dhe kthehet në shtëpinë e tij stërgjyshërore, ku pasardhësit e tij jofunksionalë kanë nevojë për mbrojtjen e tij…
  Image Dark Shadows (2012)
 • The Neon Demon

  Image The Neon Demon (2016)
  The Neon Demon (2016)
  Kur modelja ambicioze Xhesi zhvendoset në Los Anxhelos, rinia dhe gjallëria e saj gllabërohen nga një grup femrash të fiksuara pas bukurisë, të cilat do bëjnë ç'të jetë nevoja për të marrë atë që ajo ka.
  Image The Neon Demon (2016)
 • Professor Marston and the Wonder Women

  Image Professor Marston and the Wonder Women (2017)
  Professor Marston and the Wonder Women (2017)
  Historia flet për psikologun Uilliam Molton Marson dhe marrëdhënien e tij shumëpalëshe me gruan dhe të dashurën e tij që frymëzojnë krijimin e super heroinës Gruaja e Mrekullive.
  Image Professor Marston and the Wonder Women (2017)