Aktor: Bernie Mac

 • Above the Rim

  Image Above the Rim (1994)
  HD
  Above the Rim (1994)
  Historia e një ylli premtues të basketbollit në shkollën e mesme dhe marrëdhëniet e tij me dy vëllezër, një tregtar i drogës dhe tjetri një ish-yll basketbolli që po kalon periudha të vështira dhe tani i punësuar si roje sigurie.
  Image Above the Rim (1994)
 • Madagascar: Escape 2 Africa

  Image Madagascar: Escape 2 Africa (2008)
  HD
  Madagascar: Escape 2 Africa (2008)
  Kafshët mundohen të kthehen në Nju Jork, por bien në një strehë kafshësh të egra në Afrikë, ku Aleksi ribashkohet me prindërit e tij.
  Image Madagascar: Escape 2 Africa (2008)