Aktor: Bette Midler

 • Coastal Elites

  Image Coastal Elites (2020)
  HD
  Coastal Elites (2020)
  Elitat është një satirë komike, e distancuar nga shoqëria që vë në pah pesë personazhe që zihen dhe shpërthejnë ndërsa përplasen me politikën, kulturën dhe pandeminë.
  Image Coastal Elites (2020)
 • Freak Show

  Image Freak Show (2017)
  HD
  Freak Show (2017)
  Ndiqni historinë e adoleshentit Billi Blum, i cili, pavarësisht se ndjek një shkollë të mesme ultra konservatore, merr vendimin për të kandiduar për të qenë mbretëresha e shkollës.
  Image Freak Show (2017)
 • The Addams Family

  Image The Addams Family (2019)
  HD
  The Addams Family (2019)
  Familja makabre zhvendoset në periferi, ku vajza e Addams miqësohet me vajzën e një prezantueseje vendase dashakeqe. Por kjo miqësi do të krijojë konflikt mes familjeve.
  Image The Addams Family (2019)