Aktor: Bhanuchander

 • HIT: The First Case

  Image HIT: The First Case (2020)
  HD
  HIT: The First Case (2020)
  Vikrami, një oficer policie i cili vuan nga një tragjedi e së shkuarës, duhet t'i lërë ndjenjat mënjanë dhe të përqendrohet tek çështja e zhdukjes së një vajze të re të quajtur Priti.
  Image HIT: The First Case (2020)