Aktor: Bill Milner

 • Waiting for the Barbarians

  Image Waiting for the Barbarians (2019)
  HD
  Waiting for the Barbarians (2019)
  Një gjykatës që punon në zonën kufitare fillon të vërë në dyshim besnikërinë e tij ndaj perandorisë, si edhe të kundërshtojë pikëpamjet e popullit të vet ndaj egërsirave .
  Image Waiting for the Barbarians (2019)
 • Apostle

  Image Apostle (2018)
  HD
  Apostle (2018)
  Në vitin 1905, një person është në një mision të rrezikshëm për të shpëtuar motrën e tij të rrëmbyer nga një kult fetar në një ishull të izoluar.
  Image Apostle (2018)
 • The Lodgers

  Image The Lodgers (2017)
  HD
  The Lodgers (2017)
  Një mallkim i trashëguar prej brezash prek edhe dy binjakët Rashel dhe Eduard. Çdo natë prania e shpirtrave të paraardhësve të tyre ndihet në shtëpi. Ata kërkojnë zbatimin e tri rregullave nga binjakët: Të jenë në shtrat në mesnatë, të mos lënë të huaj brenda në shtëpi dhe nëse njëri nga ata tenton të arratiset, jeta e tjetrit vihet në…
  Image The Lodgers (2017)
 • Son of Rambow

  Image Son of Rambow (2007)
  HD
  Son of Rambow (2007)
  Gjatë një vere të gjatë në fillim të viteve '80, dy djelmosha shkolle nga mjedise të ndryshme bashkohen për të bërë një film bazuar tek filmi 'Rambo: First Blood'.
  Image Son of Rambow (2007)
 • iBoy

  Image iBoy (2017)
  HD
  iBoy (2017)
  Pas një aksidenti, Tomi zgjohet nga koma dhe zbulon që pjesë nga celulari i tij i kanë ngelur në kokë. Dhe më e keqja, ai nuk mund t'i kthehet jetës normale adoleshente sepse ka zhvilluar një grup superfuqish të çuditshme.
  Image iBoy (2017)
 • Locke

  Image Locke (2013)
  HD
  Locke (2013)
  Ivan Loke, një familjar i përkushtuar dhe një menaxher i suksesshëm ndërtimi, merr një telefonatë në prag të sfidës më të madhe në karrierën e tij, e cila vë në lëvizje një seri ngjarjesh që kërcënojnë ekzistencën e tij të kultivuar me kujdes.
  Image Locke (2013)
 • X-Men: First Class

  Image X-Men: First Class (2011)
  HD
  X-Men: First Class (2011)
  Në vitin 1962 qeveria e Shteteve të Bashkuara të Amerikës kërkon ndihmën e mutantëve me superfuqi për të ndaluar një diktator të pamëshirshëm që është i vendosur për të filluar Luftën e Tretë Botërore.
  Image X-Men: First Class (2011)