Aktor: Bill Skarsgård

 • The Devil All the Time

  Image The Devil All the Time (2020)
  HD
  The Devil All the Time (2020)
  Një djalë i ri lufton për të mbrojtur të dashurit e tij në një qytet plot me kriminelë dhe korrupsion.
  Image The Devil All the Time (2020)
 • Allegiant

  Image Allegiant (2016)
  HD
  Allegiant (2016)
  Tris dhe Katër kalojnë murin dhe njihen me botën e jashtme, por a është bota e jashtme ajo që ata kishin imagjinuar gjithë këtë kohë....
  Image Allegiant (2016)
 • IT

  Image IT (2017)
  IT (2017)
  Një grup fëmijësh që i tallin bashkohen së bashku kur një demon që ndryshon formë, me pamjen e një klouni, fillon të lëndojë fëmijë.
  Image IT (2017)
 • Villains

  Image Villains (2019)
  HD
  Villains (2019)
  Pasi një djalë dhe e dashura e tij, grabitës amatorë, hyjnë në një shtëpi, do të ndeshen me një çift bashkshortor sadistësh që do të bëjnë gjithçka që sekreti i tyre të mos dalë në shesh.
  Image Villains (2019)
 • Atomic Blonde

  Image Atomic Blonde (2017)
  HD
  Atomic Blonde (2017)
  Një agjente zbulimi e MI6-ës dërgohet me mision në Berlin gjatë Luftës së Ftohtë për të zbuluar vrasjen e një agjenti dhe për të marrë listën e humbur të agjentëve që bënin lojë të dyfishtë.
  Image Atomic Blonde (2017)
 • Assassination Nation

  Image Assassination Nation (2018)
  HD
  Assassination Nation (2018)
  Pasi del në internet informacioni personal i shumë qytetarëve të një qyteti të vogël, qyteti humbet kontrollin. Ndërkohë katër vajza të reja përfshihen në situatë duke u bërë shënjestër e qytetarëve.
  Image Assassination Nation (2018)
 • It: Chapter Two

  Image It: Chapter Two (2019)
  HD
  It: Chapter Two (2019)
  Njëzetë e shtatë vjet pas përballjes së parë me Pennywisen e tmerrshëm, Grupi i Dështakëve është rritur dhe e ka lënë pas të shkuarën, deri sa një telefonatë shkatërruese i kthen edhe një herë pas.
  Image It: Chapter Two (2019)