Aktor: Biran Damla Yilmaz

 • Mucize 2 Ask

  Image Mucize 2 Ask (2019)
  HD
  Mucize 2 Ask (2019)
  Një dramë turke e vendosur në vitet 1960. Azizi, një burrë me të meta fizike e gjen veten në përpjekje për të sistemuar martesën me Mizgin, pavarësisht vështirësive dhe opinionit, me gruan më të bukur në qytezë...
  Image Mucize 2 Ask (2019)