Aktor: Blair Underwood

 • Deep Impact

  Image Deep Impact (1998)
  HD
  Deep Impact (1998)
  Zbulimi i një komete gjigante bën që vendet e botës të bashkëpunojnë për shpëtimin e planetit. Jetët e njerëzve ndërthuren teksa të gjithë besojnë se po jetojnë momentet e fundit në tokë dhe heronj të ndryshëm shfaqen në këtë situatë të rrezikshme.
  Image Deep Impact (1998)
 • Malibu’s Most Wanted

  Image Malibu’s Most Wanted (2003)
  HD
  Malibu’s Most Wanted (2003)
  Një senator, në mënyrë që të bindi djalin e tij, një bardhosh të pasur që i duket vetja zezak, ta lërë ëndrrën e rrepit, paguan disa aktorë me ngjyrë që ta rrëmbejnë e ta frikësojnë për vdekje...
  Image Malibu’s Most Wanted (2003)