Aktor: Bobby Lee

 • Paul

  Image Paul (2011)
  HD
  Paul (2011)
  Dy Anglez të pasionuar pas librave vizatimorë, duke udhëtuar nëpër SHBA takojnë rastësisht një alien jashtë Zonës 51.
  Image Paul (2011)
 • Laid in America

  Image Laid in America (2016)
  HD
  Laid in America (2016)
  Dy të huaj, nxënës të shkollës së mesme, rrëmbehen gjatë kërkimit për të shkuar me vajza në natën e tyre të fundit në Amerikë.
  Image Laid in America (2016)
 • A Very Harold & Kumar Christmas

  Image A Very Harold & Kumar Christmas (2011)
  HD
  A Very Harold & Kumar Christmas (2011)
  Ditët e shenjta kanë ardhur përsëri, vetëm se pak më shumë dru dhe më pak të shenjta. Pasi ishin larguar prej vitesh, Haroldi dhe Kumari ribashkohen kur një pemë speciale Krishtlindjesh aksidentalisht digjet. Në vend që t’i thotë të vërtetën vjehërrit të tij, Haroldi bëhet gati të ndyjë duart ndërsa ai dhe Kumari nisen në një aventurë të hatashme festash…
  Image A Very Harold & Kumar Christmas (2011)
 • Keeping Up with the Joneses

  Image Keeping Up with the Joneses (2016)
  HD
  Keeping Up with the Joneses (2016)
  Një çift nga periferia e qytetit ngatërrohet në një skenar spiunazhi ndërkombëtar, kur zbulojnë se fqinjët e tyre të rinj, në dukje perfektë, janë spiunë të qeverisë.
  Image Keeping Up with the Joneses (2016)