Aktor: Briana Skye

 • Dangerous Lies

  Image Dangerous Lies (2020)
  HD
  Dangerous Lies (2020)
  Kur një i moshuar i pasur vdes dhe i lë të gjithë pasurinë kujdestares së tij, ajo përfshihet në një rrjetë mashtrimesh dhe vrasjesh. Për të mbijetuar, asaj do t'i duhet të dyshojë te qëllimet e gjithkujt, përfshirë këtu edhe te njerëzit e saj më të afërt.
  Image Dangerous Lies (2020)