Aktor: Byeong-ok Kim

 • Kundo: Age of the Rampant

  Image Kundo: Age of the Rampant (2014)
  HD
  Kundo: Age of the Rampant (2014)
  Një film aksion i përqendruar në periudhën kur një grup i milicisë kthehet kundër një fisnikërie të padrejtë.
  Image Kundo: Age of the Rampant (2014)
 • OldBoy

  Image OldBoy (2003)
  OldBoy (2003)
  Pasi rrëmbehet dhe burgoset për 15 vjet, Oh Dae-Su lirohet, duke zbuluar se misioni i tij është të gjejë rrëmbyesit brenda pesë ditëve.
  Image OldBoy (2003)