Aktor: Byung Mo Choi

 • The Negotiation

  Image The Negotiation (2018)
  HD
  The Negotiation (2018)
  Një eksperte negocimesh në raste krizash, përballet me një pengmarrës gjakftohtë. Në një kohështrirje prej 21 orësh, ajo mundohet të depërtojë sjelljen e tij çuditërisht të qetë dhe të zbulojë motivet e tij.
  Image The Negotiation (2018)
 • The Merciless

  Image The Merciless (2017)
  HD
  The Merciless (2017)
  Xhei-ho ka vendosur rregullat e tij për të burgosurit e tjerë në burg. Pasi takon një të burgosur të ri Hyon-so i cili nuk ulet përpara askujt, Xhei-ho ndjek ambicien e tij për tu bërë shefi i organizatës kriminale sapo lirohet nga burgu.
  Image The Merciless (2017)
 • The Spy Gone North

  Image The Spy Gone North (2018)
  The Spy Gone North (2018)
  Në mes të viteve 1990, një agjent sekret koreano jugor përfshihet në një vorbullë e komplotuar nga klasa udhëheqëse e të dy Koreve.
  Image The Spy Gone North (2018)