Aktor: C. Ernst Harth

 • Sniper: Assassin’s End

  Image Sniper: Assassin’s End (2020)
  HD
  Sniper: Assassin’s End (2020)
  Snajperi legjendar Thomas Beckett dhe djali i tij, Brandon Beckett, janë në arrati nga CIA, mercenarët rusë dhe një vrasës të stërvitur nga Yakuza me aftësi snajperi që rivalizojnë si revole të mprehta legjendare.
  Image Sniper: Assassin’s End (2020)