Aktor: Carlos Gonzalez-Vio

 • Kidnap Capital

  Image Kidnap Capital (2016)
  HD
  Kidnap Capital (2016)
  Disa imigrantë të paligjshëm në Shtetet e Bashkuara të Amerikës janë rrëmbyer, torturuar, dhe të detyruar të paguajnë shuma të mëdha të hollash për të shpëtuar.
  Image Kidnap Capital (2016)