Aktor: Catherine Keener

 • The Soloist

  Image The Soloist (2009)
  HD
  The Soloist (2009)
  Një gazetar i Los Anxhelos ndërsa kërkon një artikull të ri për gazetën, ai zbulon një gjeni muzikant të pastrehë të trajnuar nga Juilliard dhe përpiqet të përmirësojë situatën e tij.
  Image The Soloist (2009)
 • 8MM +18

  Image 8MM (1999) +18
  HD
  8MM (1999) +18
  Një vejushë e pasur kontakton detektivin privat Tomas Uellis dhe kërkon që ai të përcaktojë nëse filmi 8MM, që tregon vrasjen e një vajze, është i vërtetë.
  Image 8MM (1999) +18
 • Incredibles 2

  Image Incredibles 2 (2018)
  HD
  Incredibles 2 (2018)
  Në familjen e superheronjve, këtë herë, në qendër të vëmendjes është Helena, duke e lënë Bobin në shtëpi me fëmijët, në heroizmin e përditshëm të jetës "normale". Është një tranzicion i vështirë për të gjithë, që ashpërsohet nga fakti se familja ende nuk është në dijeni të superfuqive të reja të Xhek-Xhekut dhe të papriturave që ngacmojnë qetësinë e tyre…
  Image Incredibles 2 (2018)
 • Into the Wild

  Image Into the Wild (2007)
  HD
  Into the Wild (2007)
  Pas diplomimit në Emory University, student i lartë dhe atleti Christopher McCandless braktis pasurinë e tij, të gjitha kursimet e tij prej 24.000 dollarë i jep për bamirësi Alaska për të jetuar në shkretëtirë. Përgjatë rrugës, Christopher ballafaqohet me një seri të karaktereve që formësojnë jetën e tij.
  Image Into the Wild (2007)
 • Begin Again

  Image Begin Again (2013)
  HD
  Begin Again (2013)
  Një takim rastësor ndërmjet një drejtuesi të turpëruar të një biznesi muzikor dhe një kantautoreje të re në Manhatan kthehet në një bashkëpunim premtues ndërmjet dy talenteve.
  Image Begin Again (2013)
 • Capote

  Image Capote (2005)
  HD
  Capote (2005)
  Truman Capote, gjatë hulumtimit të tij për librin e tij Gjaku i Ftohtë, në llogari të vrasjes së një familje nga Kansasi, shkrimtari zhvillon një marrëdhënie të ngushtë me Perry Smith, një nga vrasësit.
  Image Capote (2005)
 • Captain Phillips

  Image Captain Phillips (2013)
  Captain Phillips (2013)
  Historia e vërtetë e Kapiten Richard Philips dhe rrëmbimi i vitit 2009 nga piratët somalez të Anijes me mallra me flamur Amerikan, MV Maersk Alabama, anija e parë me mallra e rrëmbyer për dyqind vjet.
  Image Captain Phillips (2013)
 • Enough Said

  Image Enough Said (2013)
  HD
  Enough Said (2013)
  Një grua e divorcuar e cila vendos për të ndjekur ish-burrin e saj dhe te interesohet për të.... takohet me dikë qe ishte ish miku i burrit....
  Image Enough Said (2013)
 • Bad Grandpa

  Image Bad Grandpa (2013)
  HD
  Bad Grandpa (2013)
  Dy gjeneratat e ngatërrestarëve shumë shpejt krijojnë një lidhje, ndërsa mashtrojnë në rrugën e tyre përgjatë zemrës së Amerikës në një udhëtim gazmor me shumë shaka dhe rrenga mbi njerëz të vërtetë të cilët nuk e kanë fare idenë që po luajnë në një komedi vërtet tronditëse me kamera të fshehta.
  Image Bad Grandpa (2013)
 • The 40-Year-Old Virgin

  Image The 40-Year-Old Virgin (2005)
  HD
  The 40-Year-Old Virgin (2005)
  Andi Stixer është 40 vjeç dhe punon si llogaritar në një dyqan me pajisje elektrike. Kolegët e tij e quajnë “të çuditshëm”: koleksionon ushtarë, lexon libra vizatimor, luan Nintendo, këndon karaoke në shtëpinë e tij, dhe ndjek rialiti shoun “Mbijetuesi”. Kur zbulojnë se nuk ka bërë kurrë seks në jetën e tij, përveç talljes, vendosin ta ndihmojnë. Mësimet kanë rezultat:…
  Image The 40-Year-Old Virgin (2005)
 • Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief

  Image Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief (2010)
  HD
  Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief (2010)
  Adoleshenti Përsi Xhekson, zbulon se është pasardhësi i Poseidonit dhe gjatë ambientimit me realitetin e ri, i duhet të përballet me një luftë mes Perëndish. Nga një djalë i zakonshëm, ai tani do të shndërrohet në një hero.
  Image Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief (2010)