Aktor: Cengiz Coskun

 • Conquest 1453 a.k.a Fetih 1453

  Image Conquest 1453 (2012) a.k.a Fetih 1453
  HD
  Conquest 1453 (2012) a.k.a Fetih 1453
  Pas vdekjes së babait të tij, Muratit II, Mehmeti II ngjitet në fronin e perandorisë osmane. Pasi vendos të eliminojë armiqtë e brendshëm dhe të jashtëm, ai vendos të bëjë atë që është i destinuar të bëjë... të pushtojë Kostandinopojën.
  Image Conquest 1453 (2012) a.k.a Fetih 1453
 • The Mountain a.k.a Dag

  Image The Mountain (2012) a.k.a Dag
  The Mountain (2012) a.k.a Dag
  Filmi tregon historinë heroike të dy ushtarëve të zënë në pritë, të cilët luftojnë për të shpëtuar jetët e tyre.
  Image The Mountain (2012) a.k.a Dag
 • Fetih 1453

  Image Fetih 1453 (2012)
  HD
  Fetih 1453 (2012)
  Pas vdekjes së babait të tij, Muratit II, Mehmeti II ngjitet në fronin e perandorisë osmane. Pasi vendos të eliminojë armiqtë e brendshëm dhe të jashtëm, ai vendos të bëjë atë që është i destinuar të bëjë... të pushtojë Kostandinopojën.
  Image Fetih 1453 (2012)