Aktor: Çetin Tekindor

 • My Grandfather’s People a.k.a Dedemin Insanlari

  Image My Grandfather’s People (2011) a.k.a Dedemin Insanlari
  HD
  My Grandfather’s People (2011) a.k.a Dedemin Insanlari
  Një film artistik që tregon historinë e gjyshit të producentit, i cili u detyrua të largohej nga Kreta në vitin 1920 gjatë shkëmbimit të popullsisë greko-turke.
  Image My Grandfather’s People (2011) a.k.a Dedemin Insanlari
 • Içerde – I Infiltruari

  Image Içerde – I Infiltruari
  HD
  Içerde – I Infiltruari
  Edhe pse dy vëllezër janë plotësisht të ndarë nga njëri tjetri pas burgosjes së babait të tyre dhe grabitjes se vëllait të tyre binjak, ata takohen rastësisht vite më pas kur të dy vendosin të futen në akademinë e policisë.
  Image Içerde – I Infiltruari
 • Ayla: The Daughter of War

  Image Ayla: The Daughter of War (2017)
  Ayla: The Daughter of War (2017)
  Ajla: Vajza e Luftës me Titra Shqip Historia e vërtetë e rreshterit turk, Sulejmanit, i cili shpëton një vajzë të vogël jetime koreane gjatë luftës në Kore.
  Image Ayla: The Daughter of War (2017)