Aktor: Cheech Marin

 • The War with Grandpa

  Image The War with Grandpa (2020)
  HD
  The War with Grandpa (2020)
  I mërzitur që i duhet t'ia lëshojë dhomën që do gjyshit të tij, Piter vendos ti shpallë luftë në një përpjekje për ta marrë dhomën përsëri.
  Image The War with Grandpa (2020)
 • The Lion King

  Image The Lion King (1994)
  HD
  The Lion King (1994)
  I mashtruar duke menduar se ai vrau babain e tij, me fajin ne kurriz luani këlysh ikën merë arratinë dhe braktis identitetin e tij si mbreti i ardhshëm.
  Image The Lion King (1994)
 • Hoodwinked Too! Hood vs. Evil

  Image Hoodwinked Too! Hood vs. Evil (2011)
  HD
  Hoodwinked Too! Hood vs. Evil (2011)
  Kësulëkuqja po stërvitet në grupin e Motrave Kapuç, kur ajo dhe Ujku thirren për të hetuar zhdukjen e papritur të Hanselit and Gretelit.
  Image Hoodwinked Too! Hood vs. Evil (2011)
 • Christmas with the Kranks

  Image Christmas with the Kranks (2004)
  HD
  Christmas with the Kranks (2004)
  Me vajzën e tyre të larguar, Krenkët vendosin të mos i festojnë Krishtlindjet bashkë deri në momentin që ajo vendos të kthehet në shtëpi. Kjo shkakton një rrëmujë të madhe sepse ata tani duhet të organizojnë festën në minutën e fundit.
  Image Christmas with the Kranks (2004)
 • Desperado

  Image Desperado (1995)
  HD
  Desperado (1995)
  Një mariaçi ndjek rrugën e vrasjes së famëkeqit Buço për t'u hakmarrë për vdekjen e gruas së tij. Gjatë rrugëtimit, takon një vajzë e cila ndryshon rrjedhën e ngjarjeve.
  Image Desperado (1995)
 • Machete

  Image Machete (2010)
  HD
  Machete (2010)
  Pasi i ngrihet kurth dhe tradhtohet nga njeriu që e punësoi për të vrarë një senator Teksan, një ish federal hakmerret brutalisht kundër tij...
  Image Machete (2010)
 • Once Upon A Time in Mexico

  Image Once Upon A Time in Mexico (2003)
  HD
  Once Upon A Time in Mexico (2003)
  Vrasësi i paguar "El Mariachi" bën spiunazh ndërkombëtar me një agjent nga CIA dhe një psikopat nga Meksika.
  Image Once Upon A Time in Mexico (2003)