Aktor: Christopher Gordon

 • Train to Busan 2: Peninsula

  Image Train to Busan 2: Peninsula (2020)
  HD
  Train to Busan 2: Peninsula (2020)
  Ndërsa një virus që i kthen njerëzit në Zombie shpërthen në Korenë e Jugut, pasagjerët luftojnë të mbijetojnë në trenin nga Seuli në Busan.
  Image Train to Busan 2: Peninsula (2020)
 • Ashfall

  Image Ashfall (2019)
  HD
  Ashfall (2019)
  Një vullkan që qëndronte i heshtur, shpërthen papritur duke shkaktuar dëme të mëdha në Korenë e Jugut dhe në Korenë e Veriut. Një profesor universiteti, harton një plan të çmendur për të frenuar shpërthimet e mëtejshme.
  Image Ashfall (2019)
 • Rise of the Planet of the Apes

  Image Rise of the Planet of the Apes (2011)
  HD
  Rise of the Planet of the Apes (2011)
  Gjatë eksperimenteve në gjetjen e një kure për sëmundjen e Alzheimer,një shimpanze gjenetikisht e modifikuar përdor inteligjencë të madhe për të çuar veten dhe shimpazetë e tjera drejt lirisë.
  Image Rise of the Planet of the Apes (2011)