Aktor: Cissy Jones

 • Dragon Quest: Your Story

  Image Dragon Quest: Your Story (2019)
  HD
  Dragon Quest: Your Story (2019)
  Luka, një hero, duhet të ndjekë hapat e babait të tij për të gjetur shpatën Zenitiane dhe për t'i dhënë fund sundimit të peshkopit të lig, Ladja.
  Image Dragon Quest: Your Story (2019)
 • Suicide Squad: Hell to Pay

  Image Suicide Squad: Hell to Pay (2018)
  HD
  Suicide Squad: Hell to Pay (2018)
  Skuadra Speciale X do të rrezikojë dhe jetën për të gjetur një objekt shumë të fuqishëm.
  Image Suicide Squad: Hell to Pay (2018)
 • Winter on Fire: Ukraine’s Fight for Freedom

  Image Winter on Fire: Ukraine’s Fight for Freedom (2015)
  HD
  Winter on Fire: Ukraine’s Fight for Freedom (2015)
  Një dokumentar i xhiruar mes trazirave të Ukrainës gjatë vitit 2013 dhe 2014, kur protestat e studentëve të cilët donin integrimin Evropian Eskaluan në një revolucion të dhunshëm duke kërkuar dorëheqjen e Presidentit Viktor F. Yanukovich.
  Image Winter on Fire: Ukraine’s Fight for Freedom (2015)