Aktor: Damian Mavis

 • Muay Thai Giant

  Image Muay Thai Giant (2008)
  HD
  Muay Thai Giant (2008)
  Një film aksion rreth një gjigandi mbi 2 metra të gjatë, i cili mëson artin marcial Muai Tai për të zgjidhur një çështje diamantësh të grabitur.
  Image Muay Thai Giant (2008)
 • The Scorpion King 3: Battle for Redemption

  Image The Scorpion King 3: Battle for Redemption (2012)
  HD
  The Scorpion King 3: Battle for Redemption (2012)
  Që prej ardhjes së tij në fron, mbretëria e Mathajusit ka rënë. Tani një vrasës me pagesë, ai duhet ta mbrojë mbretërinë nga një tiran i keq dhe luftëtarët e tij hije për të rimarr lavdinë e dikurshme.
  Image The Scorpion King 3: Battle for Redemption (2012)