Aktor: Daniel Mays

 • The Secret Life of Words

  Image The Secret Life of Words (2005)
  HD
  The Secret Life of Words (2005)
  Hana, një punëtore e fabrikës me probleme dëgjimore, merr pushimet e saj të para pas shumë viteve dhe në vend të pushimeve, ajo vendos të shkojë në një impiant nafte, ku kujdeset për një burrë që vuan nga djegie të rënda.
  Image The Secret Life of Words (2005)
 • The Rhythm Section

  Image The Rhythm Section (2020)
  HD
  The Rhythm Section (2020)
  Një grua kërkon të hakmerret ndaj organizatorëve që shkaktuan përplasjen e avionit ku vdiq familja e saj.
  Image The Rhythm Section (2020)
 • The Limehouse Golem

  Image The Limehouse Golem (2016)
  HD
  The Limehouse Golem (2016)
  Qyteti i Londrës është frikësuar nga një vrasës serial i quajtur Golemi i Limehouse, duke lënë mesazhe të fshehta të shkruara me gjakun e viktimave të tij. Me rritjen e presionit publik, rajoni i Skocisë ia cakton çështjen inspektorit Kilder, një detektiv i kalitur me një të kaluar të trazuar dhe një dyshim të heshtur. I ballafaquar me një listë…
  Image The Limehouse Golem (2016)
 • Mr. Nobody

  Image Mr. Nobody (2009)
  HD
  Mr. Nobody (2009)
  Një djalë qëndron në një platformë stacioni përderisa një tren është gati për tu nisur. A duhet ai të shkojë me nënën e tij apo të qëndrojë me babain e tij?
  Image Mr. Nobody (2009)
 • Victor Frankenstein

  Image Victor Frankenstein (2015)
  HD
  Victor Frankenstein (2015)
  E thënë nga perspektiva e Igor, ne shohim origjinën errët të asistentit të ri, miqësinë e tij shpenguese me studentin i ri të mjekësi Viktor Von Frankenstain, dhe ata bëhen dëshmitarë të shfaqjes së si Frankenstain u bë njeriu dhe legjenda që ne njohim sot.
  Image Victor Frankenstein (2015)
 • 1917

  Image 1917 (2019)
  DVD
  1917 (2019)
  Dy ushtarëve të rinj britanikë gjatë Luftës së Parë Botërore u jepet një mision i pamundur: të dërgojnë një mesazh të rëndësishëm në territorin armik dhe që do shpëtonte 1600 jetë, njëra prej të cilave jeta e vëllait të njërit prej ushtarëve.
  Image 1917 (2019)
 • The Infiltrator

  Image The Infiltrator (2016)
  The Infiltrator (2016)
  Historia e vërtetë e një te infiltruari në trafikimin dhe pastrimin e parave nga karteli i drogës së Pablo Eskobarit.
  Image The Infiltrator (2016)
 • The Bank Job

  Image The Bank Job (2008)
  The Bank Job (2008)
  Martin i ofron Territ një rol për vjedhjen e një banke në rrugën Bejkër të Londrës. Ai synon një dhomë plot me kuti që vlejnë miliona në para dhe bizhuteri. Por Terri dhe grupi i tij nuk e kuptojnë se kutitë gjithashtu përmbajnë një thesar me sekrete të pista, sekrete që do i fusin në një rrjetë vdekjeprurëse korrupsioni dhe…
  Image The Bank Job (2008)