Aktor: David Castañeda

 • The Umbrella Academy Sezoni 2

  Image The Umbrella Academy Sezoni 2
  HD
  The Umbrella Academy Sezoni 2
  Një familje e përçarë prej superheronjsh e cila mblidhet bashkë për të zgjidhur misterin e vdekjes së babait të tyre, dhe rrezikun që kanoset nga apokalipsi.
  Image The Umbrella Academy Sezoni 2
 • We Die Young

  Image We Die Young (2019)
  HD
  We Die Young (2019)
  Një veteran lufte përpiqet të ndihmojë një djalë dhe vëllain e tij më të vogël t'u shpëtojnë kthetrave të krimit dhe të drogës.
  Image We Die Young (2019)
 • The Umbrella Academy Sezoni 1

  Image The Umbrella Academy Sezoni 1
  HD
  The Umbrella Academy Sezoni 1
  Një familje e përçarë prej superheronjsh e cila mblidhet bashkë për të zgjidhur misterin e vdekjes së babait të tyre, dhe rrezikun që kanoset nga apokalipsi.
  Image The Umbrella Academy Sezoni 1