Aktor: Denis Moschitto

 • Close to the Horizon

  Image Close to the Horizon (2019)
  HD
  Close to the Horizon (2019)
  Xhesika e di si do të jetë jeta e saj dhe ku do ta çojë. Por kur takohet me Danin, një djalosh me një të kaluar të ndërlikuar, çdo gjë mund të përmbyset.
  Image Close to the Horizon (2019)
 • In the Fade

  Image In the Fade (2017)
  HD
  In the Fade (2017)
  Jeta e Katjas rrënohet pasi humbet të shoqin dhe të birin në një sulm me bombë. Pas një kohe të gjatë duke vajtuar, ajo vendos të kërkojë të hakmerret.
  Image In the Fade (2017)
 • Closed Circuit

  Image Closed Circuit (2013)
  HD
  Closed Circuit (2013)
  Një çështje e një profili të lartë terrorizmi papritur lidh bashkë dy ish të dashuruar në ekipin e mbrojtjes, duke vënë në provë kufijtë e besnikërisë së tyre dhe duke vendosur në rrezik jetën e tyre.
  Image Closed Circuit (2013)