Aktor: Denis Podalydès

 • An Officer and a Spy aka J’accuse

  Image An Officer and a Spy (2019) aka J’accuse
  HD
  An Officer and a Spy (2019) aka J’accuse
  Një film i vlerësuar dhe nominuar me shumë çmime ndërkombëtare Oficeri dhe Spiuni : Më 1894, Kapiteni Francez Alfred Dreyfus dënohet padrejtësisht për tradhti dhe dënohet me burg të përjetshëm në ishullin e Djallit.
  Image An Officer and a Spy (2019) aka J’accuse
 • Scribe

  Image Scribe (2016)
  HD
  Scribe (2016)
  Duvali punësohet në një organizatë misterioze, për të hedhur në letër biseda të përgjuara telefonike. Ai e pranon pa dyshime punën, por shumë shpejt kupton që është futur në një komplot politik.
  Image Scribe (2016)
 • Hidden

  Image Hidden (Caché) (2005)
  HD
  Hidden (Caché) (2005)
  Qetësia e një familjeje në Paris prishet pasi fillojnë të gjejnë në postë kaseta me filmime të shtëpisë së tyre.
  Image Hidden (Caché) (2005)