Aktor: Doona Bae

 • The Host

  Image The Host (2006)
  HD
  The Host (2006)
  Ky duket si një film klasik "B-film" me një përbindësh vrasës, por ndërsa minutat kalojnë, shikuesi kupton se është dëshmitar i një shfaqje krejtësisht ndryshe nga ç'pret dhe nuk largohet nga ekrani. "Vite më parë, gabimisht krijohet një përbindësh deti nga një grup shkencëtarësh. Tani kjo krijesë mutante, synon të shijojë një ditë të bukur me diell në lumin Han…
  Image The Host (2006)
 • Kingdom Sezoni 2

  Image Kingdom Sezoni 2
  HD
  Kingdom Sezoni 2
  Ndërsa thashethemet e çuditshme për Mbretin e tyre të sëmurë mbizotërojnë në mbretëri, princi i kurorës bëhet shpresa e tyre e vetme kundër një murtaje misterioze e cila pushton tokën.
  Image Kingdom Sezoni 2
 • Kingdom Sezoni 1

  Image Kingdom Sezoni 1
  HD
  Kingdom Sezoni 1
  Ndërsa thashethemet e çuditshme për Mbretin e tyre të sëmurë mbizotërojnë në mbretëri, princi i kurorës bëhet shpresa e tyre e vetme kundër një murtaje misterioze e cila pushton tokën.
  Image Kingdom Sezoni 1
 • Cloud Atlas

  Image Cloud Atlas (2012)
  HD
  Cloud Atlas (2012)
  Gjithçka është e lidhur me njëra-tjetrën: një ditar i vitit 1849 i një udhëtimi oqeanik përmes Paqësorit, disa letra të një kompozitori drejt një miku të tij, një triler që flet për një vrasje në një central bërthamor, një farsë për një botues në një azil pleqsh, një kloun rebel në Korenë futuristike dhe tregimi i një fisi që jeton…
  Image Cloud Atlas (2012)
 • Jupiter Ascending

  Image Jupiter Ascending (2015)
  HD
  Jupiter Ascending (2015)
  Në të ardhmen, një grua e re vihet në shenjestrën e Mbretëreshës së Universit për tu vrarë dhe pikërisht këtu fillon fati i saj për t'i dhënë fund pushtetit të Mbretëreshës.
  Image Jupiter Ascending (2015)