Aktor: Dorah Fine

 • I Want to Eat Your Pancreas

  Image I Want to Eat Your Pancreas (2018)
  HD
  I Want to Eat Your Pancreas (2018)
  Një djalë i ri fillon të dashurohet me një nga shoqet e tij të klasës, e cila ngadalë po vdes nga një sëmundje fatale e pankreasit dhe e ndihmon atë të jetojë jetën e saj në maksimum para se ajo të largohet.
  Image I Want to Eat Your Pancreas (2018)