Aktor: Emily Blunt

 • The Wind Rises

  Image The Wind Rises (2013)
  HD
  The Wind Rises (2013)
  A look at the life of Jiro Horikoshi, the man who designed Japanese fighter planes during World War II.
  Image The Wind Rises (2013)
 • Mary Poppins Returns

  Image Mary Poppins Returns (2018)
  HD
  Mary Poppins Returns (2018)
  Dekada pas vizitës së saj origjinale, dadoja magjike kthehet për të ndihmuar përsëri Benksat dhe fëmijët e Majkëllit në këtë periudhë të vështirë të jetës së tyre.
  Image Mary Poppins Returns (2018)
 • A Quiet Place

  Image A Quiet Place (2018)
  HD
  A Quiet Place (2018)
  Një familje është e detyruar të jetojë në heshtje, duke u fshehur nga krijesat që gjuajnë sapo dëgjojnë tinguj.
  Image A Quiet Place (2018)
 • Gnomeo & Juliet

  Image Gnomeo & Juliet (2011)
  HD
  Gnomeo & Juliet (2011)
  Kopshtet fqinje të Montageve dhe kapuleteve janë në lufte me njëri-tjetrin, mirëpo edhe pse janë në dy familje të ndryshme Gnomeo dhe Zhulieta bien në dashuri.
  Image Gnomeo & Juliet (2011)
 • The Five-Year Engagement

  Image The Five-Year Engagement (2012)
  HD
  The Five-Year Engagement (2012)
  Një vit pasi ishin njohur, Tomi i propozon të dashures, Violetës, por disa ngjarje të papritura i ngadalsojnë ata në rrugën e tyre drejt altarit.
  Image The Five-Year Engagement (2012)
 • The Wolfman

  Image The Wolfman (2010)
  HD
  The Wolfman (2010)
  Lorenc Talbot, një fisnik i përndjekur nga demonët e së kaluarës, kthehet në pronën e familjes së tij pas zhdukjes së të vëllait. I ribashkuar me babain e tij të distancuar, Talboti fillon të kërkojë vëllain, dhe zbulon një fat të tmerrshëm për veten e tij. Fëmijëria e Talbotit përfundoi natën që i vdiq e ëma. Pasi u largua nga…
  Image The Wolfman (2010)
 • Charlie Wilson’s War

  Image Charlie Wilson’s War (2007)
  HD
  Charlie Wilson’s War (2007)
  Një dramë e bazuar në një kongresmen të Teksasit marrëveshjet e fshehta të Charlie Wilson në Afganistan, ku përpjekjet e tij për të ndihmuar rebelët në luftën e tyre me sovjetikët kanë disa efekte të paparashikuara dhe të gjatë me ndikim të gjerë.
  Image Charlie Wilson’s War (2007)
 • Edge of Tomorrow

  Image Edge of Tomorrow (2014)
  HD
  Edge of Tomorrow (2014)
  Edge of Tomorrow” zhvillohen në të ardhmen, në të cilën një racë alienësh kanë sulmuar Tokën me një ushtri të pathyeshme nga asnjë ushtri. Togeri William Cage (Tom Cruise) është një funksionar ushtarak pa asnjë përvojë lufte që gjendet I katapultuar në një mision vetvrasës. Cage në fakt vritet vetëm pak minuta pasi fillon luftimi, por më pas e gjen…
  Image Edge of Tomorrow (2014)
 • The Adjustment Bureau

  Image The Adjustment Bureau (2011)
  HD
  The Adjustment Bureau (2011)
  Një politikan dhe një balerinë janë të dashuruar, por marrëdhënia e tyre ndikohet nga një forcë misterioze që përpiqet t'i mbajë të ndarë.
  Image The Adjustment Bureau (2011)
 • Sherlock Gnomes

  Image Sherlock Gnomes (2018)
  HD
  Sherlock Gnomes (2018)
  Xhuxhët e kopshteve në Londër po zhduken njëri pas tjetrit. Së fundi, këtë fat e kanë të afërmit e Njomeo dhe Xhuljetës. Ata nuk kanë zgjidhje tjetër, veçse t’i kërkojnë detektivit legjendar Sherlok, t’i ndihmojë për të shpëtuar miqtë dhe familjarët e tyre të humbur.Por, përpara i presin surpriza të shumta...
  Image Sherlock Gnomes (2018)
 • The Young Victoria

  Image The Young Victoria (2009)
  The Young Victoria (2009)
  Si trashëgimtarja e vetme e Mbretit të Anglisë Uilliam, Viktoria adoleshente ndihet e zënë në kurth nga makinacionet politike të vetë familjes së saj. Mamaja e Viktorias do që ajo të firmosë një urdhër Regjence, ndërkohë që xhaxhai i saj në Belgjikë bën skemën e martesës së monarkes me Princin Albert, njeriu që do jetë dashuria e saj e jetës.
  Image The Young Victoria (2009)
 • The Girl on the Train

  Image The Girl on the Train (2016)
  The Girl on the Train (2016)
  Një grua e ndarë bëhet pjesë në një hetim për njerëz të humbur i cili do t'i trondisë jetën...
  Image The Girl on the Train (2016)